Boka din Hajj & Umra Resa med oss!

Vi är glada över att vara din partner på din resa till Hajj och Umra. På Scandinavian Foundation of Islamic Services strävar vi efter att erbjuda inte bara resor utan en god och berikande upplevelse. Varje detalj i våra resor är omsorgsfullt skräddarsydd för att möta dina individuella behov och önskemål. Följande steg kommer guida dig genom smidiga och enkla bokningsprocessen:

Följ stegen nedanför för att boka din resa:

  • Vänligen fyll i formuläret nedan för att anpassa din resa enligt dina preferenser. Vi behöver viktig information för att säkerställa att varje detalj av din resa planeras enligt dina önskemål.
  • Välj mellan våra olika Hajj & Umra-paket beroende på säsong, varje designat för att möta dina specifika behov och önskemål. Vi erbjuder en mängd olika alternativ för att passa både din budget och ditt schema.
  • Efter att du har skickat in ditt formulär kommer vårt dedikerade team att granska din förfrågan och återkomma till dig med en bekräftelse. Du kommer också få detaljer om betalningsprocessen och ytterligare information om din resa.
  • Vårt supportteam kommer att finnas tillgängligt för att besvara alla dina frågor och ge dig all den information du behöver innan avresan. Vi är här för att säkerställa att din resa blir så smidig och problemfri som möjligt.